KerkTV

De kerkdiensten vanuit de Gorechtkerk zijn via internet te bekijken en te beluisteren. Er is een enthousiaste club vrijwilligers die er wekelijks voor zorgt dat de kerkdiensten gefilmd worden zodat de mensen die niet in de kerk kunnen zijn, deze toch kunnen meebeleven.

Om de kerkdiensten te bekijken / beluisteren kunt u via deze website gebruik maken van een link naar de kerkomroep http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21670 Als u deze link aangeklikt komt u direct op de kerkomroep pagina van de Gorechtkerk. Op dezelfde pagina komt een lijst met eerder opgenomen diensten die men kan bekijken / beluisteren.

Wilt u een kerkdienst op afstand bekijken dan kan dat op uw computer, tablet (iPad, Samsung tablet etc.), smartphone of op uw TV. Voor de tablet en smartphone is het nodig de App Kerkomroep te downloaden in de App of Play store. Wenst u de dienst te bekijken via de televisie dan kan dit via een apart daarvoor bestemd kastje de TVbox. Deze kunt u huren voor een bedrag van € 10.00 per maand. Voor alle bovenstaande oplossingen is wel een internetverbinding noodzakelijk. Wilt u meer informatie over de huur van de TVbox dan kunt u mailen naar  of bellen met Dirk Boonstra tel: 050-5347033.

datum en tijdstip 29-04-2018 om 10.00 uur