Doelstellingen Doelstellingen

De Werkgroep Goededoelen Haren, een samenwerkingsverband van  de beheerder van het Gorechthuis, Helpings Hands Haren, de Diaconale Raad Haren en enkele enthousiaste vrijwilligers, organiseert vanaf september 2017 tot en met juni 2018 allerlei activiteiten.
Het doel van de Werkgroep is meerdere acties te voeren waarvan de opbrengsten ten goede komen aan onze naaste, zowel dichtbij als veraf.
In 2005 zijn we met een kleine groep begonnen met de eerste acties en momenteel bestaat de Werkgroep uit acht vrijwilligers die met veel enthousiasme hun schouders zetten onder de te verrichten werkzaamheden.
En bij de diverse markten kan een beroep worden gedaan op nog meer vrijwilligers.
Zo samen bezig zijn met elkaar en voor elkaar is een goede zaak.

datum en tijdstip 01-10-2017 om 10:00